perjantaina

Hyvän mielen TQM






TQM eli Total Quality Management on kokonaisvaltaisen laatujohtamisen malli. Mitenkä tämä sitten liittyy kunnon kohentamiseen tai ylipäätänsä itsensä kehittämiseen moni ajattelee. Noh, eihän  se varsinaisesti liitykkään mutta ajatuksen taustalla piilee idea liiketoimintaprosessien jatkuvasta laadun parantamisesta. Tätä ideaa pidän tällä hetkellä merkittävimpänä asiana elämässäni matkalla kohti parempaa minää.


Ajatuksena on siis koittaa parantaa jokaista elämänaluetta pikkuhiljaa kohti sitä mitä MINÄ haluan. Tämä voi tarkoittaa työ/kouluasioita, ihmissuhteita, omaa ulkomuotoa tai mitä tahansa ikinä. Ideana on pienillä askelilla saavuttaa kokoajan parempaa minää. Kuullostaa itsestään selvyydeltä, mutta sitä se ei valitettavasti monelle ole. Liian moni on jäännyt laakereilleen lepäämään ja uskotellut itselleen olevan siinä tilanteessa missä haluaa. Monesti tähän on vaikuttanut ukopuolelta tulleet paineet ja näin ollen unelmat ovat jääneet ja oma mukavuusalue on osoittautunut liian vahvaksi. 


Oma salaisuuteni viime aikoina on ollut toimiminen eli tekojen tekeminen. Olen yrittänyt uusia asioita ja niistä on jäännyt enemmän käteen kuin olisin ikinä uskonut. Nämä asiat tulevatkin olemaan tulevien kirjoistusten aiheita. Tutuiksi tulevat aina niin trendikäs laihduttaminen, liikunta, ruokavalio sekä sosiaaliset suhteet. Lisäksi tutustutaan mikä on foam roller, blenderi, easy diet, endomondo tai miksi meditaatio ei olekkaan pelkkää hippien hommaa. 


Päämääränä on siis tutkia läpikotaisin mikä saa juuri MINUT tai SINUT onelliseksi ja voimaan hyvin sekä miksi tätä itsekeskeistä asenetta ei pitäisi missään tilanteessa hävetä. Matka kohti parempaa elämää voi alkaa ja tältä matkalta ei palaa kuin voittajia. 



I got troubles oh, 
but not today
Cause they're gonna wash away
They're gonna wash away

1 kommentti:

  1. Itsekkin samanlaisessa elämäntilanteessa, joten sympatiat ja tsempit sulle :) <3

    Flywithelina.blogspot.com

    VastaaPoista